U današnjem izdanju emisije Gistro FM odajemo počast Dejvidu Bouviju uz nekoliko njegovih pesama, ali i par obrada njegovih klasika. Album nedelje potpisuje sjajni mladi singer-songwritter iz Lujzijane Dilan Leblank, a predstavljamo nova izdanja za Savages, The Besnard Lakes i Tindersticks. Tu je i nova Radiohead pesma, nesuđena tema iz novog filma o Džejmsu Bondu, a premijerno slušamo singl sa prvog Violent Femmes albuma nakon 15 godina pauze. Gistro evergreen je album koji je 1968. godine objavio slavni bariton Skot Voker. U soul bloku vas čekaju The Supremes, u zimskom džez ćošku Lars Danijelson, kao i gomila starih klasika od Roja Orbisona do Cocteau Twins, Interpol i Hüsker Dü. 
 

Zimsko popodne je toplije uz Gistro FM. 

Gistro FM predstavlja nove i stare albume najrazličitijih žanrova: od indi-roka, popa, džeza, soula, panka, amerikane, akustičnog folka, sve do ambijentalne i klasične muzike. Emisija se 10 godina emitovala na radiju B92 – od aprila 2005, do jula 2015. godine. Od 30. avgusta, Gistro FM možete slušati isključivo na internetu. 

Arhive starih emisija možete pronaći ovde, a zvanična strana na kojoj svakodnevno možete pratiti/čitati novosti iz Gistro FM muzičkog sveta, nalazi se ovde.

Za ton je zadužen Dušan Bauk, autor i voditelj je Vladimir Skočajić Skoča. U plejeru ispod možete preslušati najnovije izdanje ove emisije.

Preporuka