share

Pogledajte: Belle & Sebastian - Poor Boy

Belle and Sebastian su objavili su tri povezana EPja, pod imenom "How to Solve a Human Problem" koji su prošlog meseca izašli i kao album. Sada je bend podelio veoma zanimljivi video za pesmu "Poor Boy"

...

share

Američki kantri je dugo važio za muziku koju slušaju neobrazovane kamiondžije, pripite provincijske kavgadžije i besposlene domaćice. A onda se pojavio Miki Njuberi

...

share

Na svome petom albumu Shannon & the Clams se udružuju sa Danom Auerbachom kako bi svome zvuku pridodali još klavijatura, harmonija i soula. 

...

share

Kolektivna paranoja koju je izazvalo 1938. godine radio izvođenje adaptirane verzije Ratova svetova (War of the Worlds), pod patronatom legendarnog, a u to vreme relativno nepoznatog, Orsona Velsa (Orson Welles), tema je filma Džodi Lambert (Jody Lambert) Brave New Jersey.

 

...

share

Nema mnogo filmova danas koji sadržavaju neke magične i nedokučive sastojke životne bodrosti, tako potrebne čoveku. Jedan od baš takvih filmova jeste dokumentarnog delo koje zajednički potpisuju legendarna autorka Agnes Varda i konceptualni grafiti majstor JR, Faces Places ili na francuskom Visages Villages.

 

...

TV

share

Dirty Money [2018]

Netflixov dokumentarac koji prikazuje različite priče, čija je osnovna tema rasprostranjenost pohlepe, korupcije i kriminala u globalnoj ekonomiji.

...