share

Japanese Breakfast i slike iz detinjstva u novom video spotu

Japanese Beakfast (Michelle Zauner) objavila je drugi album "Soft Sounds From Another Planet" na kome je i pesma "The Body is Blade" za koju možete pogledati video

...

share

Chad VanGaalen na veoma samouveren i osoben način svoju bogatu imaginaciju pretače u muziku i kao rezultat imamo album pun, u najboljem smislu, neverovatnih gitarskih rifova, melodija i ritmova koji od slušaoca zahteva određenu dozu maštovitosti i vremena a nagrada za to je umetničko delo retke lepote

...

share

Kako je najpoznatiji neobjavljeni album u istoriji muzike poslednjih 13 godina objavljen čak dva puta

...

share

The Meyerowitz Stories je naujpečatljiviji dramaturški stejtment Noe Baumbaha u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Kompleksna porodična saga donosi i najbolji performans Adama Sandlera.

...

share

Lowriders je prijatno filmsko iznenađenje, koje govori o negovanju porodičnih tradicija, ljubavi prema starim automobilima i modernim grafiti artistima, i to sve iz perspektive savremene hispano-američke familije.

...

TV

share

Atlanta [2016]

Atlanta nam pruža savršeno satiričan uvid u stanje moderne američke muzičke industrije, sa posebnim osvrtom na gorkoslatke odnose u afroameričkim zajednicama.

...