Deadwood u planu za sledeću jesen

Razvoj dugo planiranog filma "Deadwood" nastavka odlične wester tv serije, konačno se pokrenuo sa mrtve tačke, barem to možemo zaključiti na osnovu nagoveštaja koji stižu iz HBO mreže. Iako još uvek sam projekat nije dobio zeleno svetlo, navodno HBO želi da film "Deadwood" krene sa snimanjem sledeće jeseni.

U planu je da se pojave svi karakteri koji su preživeli treću i poslednju sezonu ove tv serije koja je iznenada završena 2006.godine. To samo po sebi može biti problem jer većina tih glumaca je nakon ove tv serija napravilo veoma uspešne karijere. 

Ipak očekuje se da, ako do filma i dođe, ponovo imamo prilke da gledamo Iana McShanea kao Al Swearegena, Timothy Olyphanta kao Setha Bullocka, Johna Hawkesa kao Sol Stara. Kako je večina glavne ekipe već pročitala scenario procureleo je da će se radnja filma naravno fokusirati na gradić Deadwood, kao i sama serija ali na trenutak velikog požara, što je istinit događaj, kada je 26. septembra 1879.godine vatra progutala 300 kuća.

Da li ćemo imati prilike da pogledamo konačno ovaj film koji bi trebao da zaokruži priču započetu tv serijom saznaćemo uskoro. 

Preporuka