Pogledajte: Cults - Spit You Out

 

Cults (duo koji čine Madeline Follin i Brian Oblivion) podelili su zabavni video za novu pesmu „Spit You Out“. Trenutno je to samostalan singl na etiketi Sinderlyn, ali je možda uvod u nešto veće. Video je režirao Tron Cole.

Cults su koproducirali pjesmu sa Shaneom Stonebackom, a miksali su je sa John Congletonom. "Spit You Out" otkriva da je Follin imala malo kreativniju kontrolu nego prije, jer je prva pesma ovog dueta "u celosti napisana / izvedena / otpjevana / koproducirana od strane Follinove." 

"U prošlosti nikada nisam izlagala svoju muziku jer sam bio previše sramežljiva", kaže Follin u saopštenju za javnost. Cults su takođe zajedno izjavili: „Na ovom singlu isprobali smo neke od naših uticaja, od uticaja egzotike, Esquivel do težine stila Nine Inch Nails. Fokusira se na parazitske odnose i odvajanje od toksičnih obrazaca interakcije. Nikada nismo zamislili da će se to odnositi na svetsku pandemiju. " Poslednji redovni studijski album benda bio je Offering 2017. godine. Iako su 2018. godine Cults izdali još jedan album na kojem su u celosti obradili debitantski album Motels, benda The Motels, Moteli, kao deo serijala Turntable Kitchen’s Sounds Delicious.

Preporuka

share