O nama

Redakciju webmagazina FatHipster čine ljudi iz XX veka. Motivacija za pokretanje magazina je sveprisutna zabluda kako više nema "dobrih" i "kvalitetnih" filmova i muzike, i to u vremenu kada postoji hiperprodukcija na ovim poljima. Velike izdavačke i produkcijske kuće preplavile su tržište proizvodima koji su namenjeni isključivo za zarađivanje enormnih količina novca po principu "zabave za sve uzraste".

Sa druge strane, kreativno izražavanje je postalo dostupno i strahovito jednostavno za sve one koji se ne plaše da urade nešto novo. Tačno je da nam bioskopi, TV i radio-stanice ne pružaju neki izbor, ali sada imamo NJegovo Veličanstvo Internet. Pretraživanjem i iščitavanjem može se uvek lako naći neka nova knjiga, igrica ili strip. Potrebno je samo malo želje, strpljenja i ljubavi. Ili da redovno posećujete FatHipster!

Preuzmite kontrolu. Izvršite uticaj.

FatHipster traži nove pisce iz svih oblasti koje su obuhvaćene na sajtu. Ukoliko želite da uzmete aktivno učešće u stvaranju i promociji našeg webmagazina, pošaljite nam svoje članke, eseje ili predloge i ukoliko se uklapaju u uređivačku politiku našeg sajta, mi ćemo ih objaviti. Takođe, konstantno smo u potrazi za fotoreporterima.  Možete nam slati i zapise sa letovanja/zimovanja, snimke sa koncerata kao i intimne ispovesti ukoliko smatrate da zaslužuju da budu objavljene. 

I da, kupujte originale!!!  

Kontakt e-mail: info@fathipster.net