share

SUNSHINE na zatvaranju bašte kluba Fest!

Legendarni  hip–hop metal bend  SUNSHINE nastupiće 24.oktobra na zatvaranju bašte kluba Fest!

...

share

Shore” nije samo neodoljiva kolekcija pesama, već je nešto poput kovčega sa pravim muzičkim blagom. Album koji vas nanovo oduševljava svakim novi slušanjem, album koji već sada ima elemente vanvremenskog muzičkog klasika.

...

share

Rezultat bogate saradnje dve hiperaktivne figure švajcarske alternativne scene, kratkosvirajuće izdanje HAZARD CRUMBS, ističe neuobičajeni rap AbSTRAL composta unutar  ritmičko-eksperimentalnih bravura Pascala Lopinata

...

share

Aron Sorkin (Aaron Sorkin) maksimalno peglajući svaku izgovorenu reč u filmu The Trial of the Chicago 7, stvara gledljivu i dijaloški egzaktnu tvorevinu, koja u formi court-room drame evocira bolne uspomene na čuvenu Demokratsku Nacionalnu Konvenciju, koja je održana u Čikagu 1968. godine

...

share

Sveto mesto je jugoslovenski film snimljen 1990. godine koji je režirao Đorđe Kadijević koji je napisao i scenario prema pripoveci „Vij“ Nikolaja Gogolja. Jedan od najvećih horora naše kinematografije.

...

TV

share

Ted Lasso [2020]

Čak i ako ne volite fudbal previše, „Ted Lasso“ je jedna duhovita i zabavna komedija koja će vam stvarnost bar na trenutak učiniti lepšom i veselijom.

...