share

GistroFM: Sea to Believe

Ne postoji idealan period godine za sanjarenje. Svi su i uvek. Ipak, iz nekog razloga mi maštanje ponajviše prija u novembru.

...

share

Kada priča o jednom albumu nedelje donene ovoliko reči, onda verovatno možete pretpostaviti o kakvom je vanserijskom izdanju reč

...

share

Paul Cauthen se u celoj svojoj karijeri trudio da pomera granice, u tom smislu Room 41 ne predstavlja izuzetak. Prema tematici, zvuku i okolnostima pod kojima je snimljen on definitivno pripada outlaw countryju, iako se na njemu prepliću mnogobrojni muzički uticaji i stilovi, od soula preko funka do gospela.

...

share

Kako je Kenneth Branagh do sada valjda snimio filmove po svim dramama Williama Shakespearea, očito je stiglo vrijeme da snimi film i o samom piscu.

...

share

Sastavljen iz više od 500 sati nikad prethodno viđenih snimaka, ovaj dokumentarni film fokusira se na karijeru proslavljenog nogometaša Diega Armanda Maradone, koji je igrao za fudbalski klub Napoli u 80ima. Film je režirao Asif Kapadia, čovjek koji je i ranije potvrdio da je danas možda i nenadmašan u stvaranju biografskih dokumentaraca.

...

TV

share

Primal [2019]

Bez pokušaja da morališe ili šalje neke poruke, Tartakovski samo želi da ispriča dobre, emotivne, priče i prikaže nam domete klasične animacije, koju voli. U ovom novom serijalu, "Primal", je u tome u potpunosti uspeo i predao nam je dragi kamen koji se ne sme propustiti

...