share

Modest Mouse objavili dve nove pesme

Modest Mouse su podelili skraćene verzije dve nove pesme "Posion the Well" i “I’m Still Here” koje će se naći na singlu objavljenom za Record Store Day.

...

share

Trio iz Denvera, Colorado se vratio sa svojim četvrtim izdanjem (trećim za Bloodshot Records), koje nastavlja na tragu odličnog konceptualnog albuma Boy In A Well iz 2017. godine. 

...

share

Priča o “Bitlsima” u kojoj se nećemo toliko baviti faktografijom, koliko ćemo pokušati da jednim ličnim iskustvom dočaramo veličinu ove legendarne grupe

...

share

Turo, Pasi, Lotvonen i Jynkyy žive u seocetu, u zabiti na severu Finske. Imaju bend Impaled Rektum i sviraju symphonic post-apocalyptic reindeer-grinding Christ-abusing extreme war pagan fennoscandian metal. "Heavy Trip" je  komedija koja ima sve elemente da postane kultni hit ovog žanra.

...

share

Američki reditelj Džon Li Henkok nam u svom ovogodišnjem ostvarenju, “The Highwaymen“,sa Kevinom Kostnerom i Vudijem Harelsonom u glavnim ulogama, donosi priču o finalnoj poteri za slavnim kriminalnim parom, Boni i Klajdom, 30-tih godina prošlog veka.

...

TV

share

Deadwood [2004]

 

Serija koja se bavi divljim zapadom1800-ih, koja se okreće oko likova iz Deadwooda u Južnoj Dakoti, grada duboke korupcije i kriminala.

...