share

Pogledajte: Ridgeway - Real Blue

Ridgeway, shoegaze bend iz južne Kalifornije priprema se za svoj drugi LP, koji dolazi kasnije ove godine. Sada možete pogledati video za pesmu “Real Blue”. 

...

share

Shirushi“  je magičan muzički svet, u isto vreme dramatičan i nežan, haotičan i teatralan, psihodeličan i romantičan, i apsolutno izuzetan i jedinstven.

...

share

Debitantski album benda KOI KOI čini deset odlično sašivenih, promišljenih, odsviranih i produciranih pesama koje su kao stvorene za one koji vole da se bave vivisekcijom žanrovskim određenjima. Ipak...

...

share

Plan B prati dve tinejdžerke iz zabiti Južne Dakote u potrazi za izbavljujućom pilulom za dan posle, nakon žurke koja se uobičajeno za standarde američkih komedija otrgla kontroli.

...

share

The Wailing oličava sve kvalitete koje volimo i tražimo od novog korejskog filma: to je hrabar, originalan, sumoran, nasilan, duhovit, napet, nepredvidiv triler; to je višeslojna multi-žanrovska zabava za odrasle; ukratko, to je sve ono što su holivudski žanrovski filmovi nekada bili, ali više nisu.

...

TV

share

Roadkill [2020]

Laurie igra konzervativnog političara na visokoj poziciji koji ne preza ni od čega kako bi napredovao u karijeri. Problemi u privatnom životu sve su brojniji, neprijatelji pokušavaju da ga se reše, dok on beskrupulozno gazi i dalje na putu prema cilju.

...