share

Pogledajte: Kamasi Washington - Hub-Tones

Kamasi Washington objavio je dvostruki album "Heaven and Earth", na kome je i njegova obrada klasika Freddie Hubbarda, "Hub-Tones" za koju sada možete pogledati i video.

...

share

Na svom petom izdanju All Them Witches se bavi preispitivanjem sopstvenih korena i pokušava da redefiniše osnovu svog zvuka. Na ATW i dalje dominiraju teški bluzirani rifovi, što je jasno od prvog udarca u glavu koji zadaje “Fishbelly 86 Onions”.

...

share

Ove godine navršilo se 20 godina od smrti jednog od najboljih džez umetnika koje je iznedrila američka škola s kraja dvadesetog veka – Tomasa Čapina (Thomas Chapin).

...

share

Film Kolina M. Deja (Colin M. Day) Saving Banksy za epicentar zbivanja ima grad San Francisko, i bavi se posledicama rada i sudbinom Benksijevih grafita koje je on 'zaveštao' gradu tokom svog gostovanja 2010.

...

share

Marcello, mali i nežan vlasnik salona za pse, ulazi u opasan odnos potčinjavanja s Simoneom, nasilnim bivšim bokserom koji teroriše čitav komšiluk. Novi film Matteo Garronea, koga je pre desetak godina proslavio film „Gomorra“. Marcello Fonte, koji je predstavio "dogmana", je u Cannesu dobio nagradu za najboljeg glumca, dok je pseći ansambl u filmu dobio simboličnu nagradu po imenu "Palm Dog".

...

TV

share

One Mississippi [2015]

One Mississippi je polu-autobiografska serija, iza koje stoji komičarka Tig Notaro. Ona obrađuje teme poput bolesti i gubitka roditelja, LGBT prava i seksualnog zlostavljanja u detinjstvu kroz crni humor tipičan za njenu komediju.

...