share

Pogledajte: Scott William Urquhart & Constant Follower - Watching The Black River Run

Indie folk bend Constant Follower u saradnji sa Scottom Williamom Urquhartom objaviće album "Even Days Dissolve", na kome je i pesma "Watching The Black River Run" za koju možete pogledati video.

...

share

Birds in Row su albumom “Gris Klein” pokazali hrabrost da se menjaju, usavršavaju i razbijaju sve muzičke norme i granice. Izvanredan i uzbudljiv album jednog neverovatnog benda.

...

share

Black Pearl“ je snažan, sirov gitarski album, koji savršeno odgovara reputaciji Kirstin Hersh kao ikone alternativnog roka.

...

share

"Boston Strangler" je kvalitetan hommage pionirkama novinarstva iz Bostona, film s vremenom dosta gubi na fokusu i dinamici.

...

share

Ničim izazvan poznati sjevernoirski filmaš, veteran Neil Jordan (Plačljiva igra, Mona Lisa) odlučio je oživjeti fikcionalnog privatnog detektiva Philipa Marlowea kojeg je u detektivskim romanima još tridesetih godina prošlog stoljeća stvorio slavni američki pisac krimića Raymond Chandler.

...

TV

share

Mayor of Kingstown [2022]

"Mayor of Kingstown" je brutalna, prava testosteronska i adrenalinska akcija u kojoj se krv slijeva u hektolitrima, podjednako u zatvorima i izvan njih, a sve to djeluje repetitivno i vrti se u krug.

...