share

Pogledajte: Superchunk - Erasure

U februaru ove godine Superchunk, indie rock veterani iz Severne Karoline objavili su album "What A Time To Be Alive", na kome se nalazi i pesma "Erasure" za koju možete pogledati video.

...

share

„Historian“ je odličan, snažan i upečaljiv album koji vam ne otkriva sve adute odmah na početku, već vam dozvoljava da svakim novim slušanjem pronalazite neke nove detalje i svaki put nanovo uživate u njemu kao da ga čujete po prvi put. I ne zaboravite Lucy Dacus ima samo dvadesetdve godine i tek je na početku karijere.

...

share

Priča o Kristoferu Ovensu i njegovoj grupi “Girls” puna je apsurda, preokreta i iznenađenja - od samog početka, pa sve do kraja

...

share

Keep On Keepin' On je neverovatan rediteljski debi Australijanca Alana Hiksa (Alan Hicks), film koji je savršena posveta životu velikog umetnika i profesora kakav je bio Klark Teri (Clark Terry).

 

...

share

Nakon što emotivna rasprava između libanskog hrišćanina i palestinskog izbeglice eskalira, obojica završavaju u sudskom procesu koji dobija nacionalnu pažnju. Reditelj Ziad Doueiri je kao snimatelj sarađivao sa Quentinom Tarantinom na filmovima Reservoir Dogs, Pulp Fiction i Jackie Brown.

 
...

TV

share

Lost in Space [2018]

"Lost in Space" je jedna veoma dobra porodična drama koja uz odlične vizuelni efekte i scenografiju donosi nam dobru i zanimljivu prvu sezonu koja se gleda u jednom dahu

...