share

GistroFM: Under the Blanket

Ćebe. Ispod njega se dešava život. Nekad se baš tu i začinje. Ispod njega su snovi. Tu je sklonište od smarača. Ispod njega se leče prehladne i čitaju najbolje knjige.

...

share

Umesto klasične muzičke biografije, danas prodiremo u suštinu lepote muzike koju je pravila grupa “The Velvet Underground”

...

share

Konceptualna simfonijska poema o bezimenom ratniku/filozofu i njegovim putešestvijima multiverzumom u potrazi za višim smislom života u skladu sa budističkim teorijama o ništavnosti i ispraznosti. Emanon je muzička avantura dostojna veličine imena njegov autora.

...

share

Mlada hakerka Lisbeth Salander i novinar Mikael Blomkvist nalaze se uhvaćeni u mreži špijuna, kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika.

...

share

Tonny «Lip» Vallelonga (Viggo Mortensen) tipični je Amerikanac talijanskog porijekla iz Bronxa, koji radi kao izbacivač u noćnom klubu. Sasvim slučajno do njega dođe afroamerički pijanist, slavni dr. Don Shirley (Mahershala Ali), koji se uskoro sa svojim tercetom sprema na turneju američkim jugom, a potreban mu je vozač. I to u zimu 1962. godine.

...

TV

share

Escape at Dannemora [2018]

Prva asocijacija na Bena Stillera vjerojatno su smijeh i komedija, no u ovoj mini-seriji koju je režirao nema previše razloga za smijeh. Iskusni scenarist Michael Tolkin (The Player, Žestoki udar) i mlada scenaristička nada Brett Johnson (napisao nekoliko epizoda serije Mad Men) skupa su radili na priči krimi serije «Ray Donovan», a suradnju su nastavili i na «Escape at Dannemora», žestokoj zatvorskoj drami za koju su inspiraciju pronašli u stvarnim događajima otprije nekoliko godina.

...