share

Uskoro novi album benda Land of Talk

Kanadski indie rock bend Land of Talk najavili su novi album "Indistinct Conversations" za sredinu maja meseca, ali zbog pandemije virusa Covid-10. Izlazak je pomeren za 31.jul. Bend je sa ovog albuma tokom prethodnih meseci objavio četiri nove pesme i to "Diaphanous," "Compelled," "Weight of that Weekend," i pre nekoliko dana video spot za pesmu "Footnotes".

...

share

Poliça svojim petim albumom “When We Stay Alive” potvrđuje svoju kreativnu i emotivnu zrelost, ali pre svega hrabrost da se svojom muzikom i stihovima suoče sa svim nedaćama koje život baca na njih.

...

share

Seth Moody i Graham Winchester su zajedno svirali u raznim bendovima, odnosno postavama, kao što su Jack Oblivian & The Sheiks i Cassette Set. Sada kao Turnstyles praše stari dobri rock’n’roll, sa uplivima countryja, surfa i psycha.

...

share

Epska krimi drama koja traje dobrih dva i pol sata pravo je malo remek-djelo tamošnjeg autora Chung Mong-honga, koji je prije nekoliko godina žestokim krimićem "Godspeed" najavio da se od njega može svašta očekivati.

...

share

U Meksiko Sitiju, gradu od 9 miliona stanovnika, postoje privatne službe hitne medicinske pomoći, koje noću tumaruju gradom u potrazi za unesrećenima, i na takav način pokušavaju da ostvare profit...

...

TV

share

Zločin se isplati: Irska

Da se zločin isplati možemo zaključiti po ogromnom broju tv serija, koje potpadaju pod žanr krimi misterija, koje nam poslednjih godina dolaze iz raznih svetskih kinematrografija i koje su po svom kvalitetu na prilično visokom ili bar zadovoljavajućem nivou. Za početak odlazimo u Irsku i danas predstavljamo dve tv serije čija radnja je smeštena na „smaragdnom ostrvu“.

...