share

Pogledajte: Band Spectra - Human Reciprocator

The Anchoress (Catherine Anne Davies) sarađivala je sa Bend Spectra (Robert Manning) na novoj pesmi "Human Reciprocator", sa Meningovog očekivanog albuma.

...

share

WE“ nije najbolji album koji su Arcade Fire do sada snimili, ne može se nazvati ni korakom u nove muzičke teritorije, već je više kao povratak na pravi put nakon bledog prethodnog albuma i donosi više nego dovoljno, pravih i od publike željenih Arcade Fire muzičkih momenata i kao celina čini  sasvim pristojan dodatak muzičkom opusu benda.

...

share

Skinty Fia “ je komplaksan album, i na početku nimalo lak za slušanje. Traži vreme i nepodeljenu pažnju, ali najbolji albumi su često takvi.

...

share

Luhrmannov "Elvis" je grandiozna i raskošna vizija života najveće rock zvijezde svih vremena u kojoj je iskusni Australac, na moju sreću i zadovoljstvo, zaobišao sve formule koje obično idu uz takve filmove.

...

share

Svi oni koji nikad nisu čuli za Carlina i kojima nije poznat njegov život i stvaralaštvo potpuno će shvatiti tko je on bio i jednostavno će morati prema tom podjednako sjajnom i problematičnom tipu osjećati poštovanje nakon "George Carlin's American Dream" Judda Apatowa i Michaela Bonfiglia.

...

TV

share

Obi-Wan Kenobi [2022]

Obi-Wan Kenobi“ nije doneo puno toga novog, ali ponovo videti Ewana McGregora kao Obi Wan Kenobija bilo je zaista veliko zadovoljstvo, i meni lično glavni razlog za gledanje i uživanje u ovoj tv seriji.

...