Pogledajte: Sharon Van Etten - Comeback Kid

Sharon Van Etten najavila je početkom oktobra novi album Remind Me Tomorrow i tom prilikom podelila prvi singl "Comeback Kid". Sada je Van Etten podelila video za prvi singl koji je režirao William Turner. Van Etten je izjavila "Kako su se stihovi za ovu pesmu dolazili, shvatila sam da sam govorila o mnogim veryijama sebe same, dete, odrasla osoba,sestra, prijatelj, komšija. Zamislia sam projektor koji projektuje uspomene, nejasno je da li su moje i tuđe, suprostavljene dezorjentacijom vremena i perspektive. Jonathan William Turner mi je pomogao da uklopim ove surpstavljene verzije sebe, opraštanja i života u sadašnjosti."

Remind Me Tomorrow je naslednik albuma Are We There iz 2016.godine. Album je nastao tokom njene trudnoće, tokom koje se Van Etten vratila studijama psihologije. U tom periodu pojavila se u Netflixovoj tv seriji "The OA" i bila jedan od muzičkih izvođača u tv seriji "Twin PeaksDavida Lyncha. Napisala je i muziku za film "Strange Weather" iz 2017 godine u režiji Katherine Dieckmann sa Holy Hunter i Carrie Coon u glavnim ulogama.

Album je producirao John Congleton koji je dobio originalne demo snimke i pomogao Van Ettenovoj da stvori novi zvuk, na kome je klavir u prvom planu u odnosu na prehodne albuma na kojima su dominirale gitare.

Remind Me Tomorrow izlazi 18.januara sledeće godine, za izdavačku kuću Jagajguwar.

Preporuka