Pogledajte: Vampire Weekend - Harmony Hall

Vampire Weekend su prošlog meseca podelili dve nove pesme "Harmony Hall" i "2021" koje će se naći na njihovom četvrtom albumu Father of the Bride.

Sada su podelili video za pesmu "Harmony Hall" koji je režirao Emmet Malloy, i u kome vidimo frontmena Ezru Koeniga kako pravi palačinke. Pored Koeniga i članova benda u video spotu pojavljuju se još i producent Ariel Rechtshaid, glumac Jonah Hill, Dev Hynes (Blood Orange), i Danielle Haim (HAIM).

Father of the Bride bi trebao izaći tokom aprila (tačan datum još uvek nije poznat) za izdavačku kuću Columbia. Na njemu bi trebalo biti 18 pesama u trajanju od 59 minuta. 

Vampire Weekend su svoj, za sdada poslednji album Modern Vampires of the City objavil 2013.godine. Od tada ih je napustio jedan od osnivača benda i producent Rostam Batmanglij.

Preporuka

share
“Shobaleader One” je logičan iskorak napred. Ok, možda ne logičan, ali svakako odličan. “Electrac” je drugi album ove skupine; Jenkinson se već ranije pokazao kao izvrstan muzičar, te je ova ekipa, pre svega, domaći zadatak za sve trendi džezere širom našeg nesrećnog grada i još nesrećnije države.
share