Angel Olsen podelila očaravajući video za novu pesmu "Lark"

Angel Olsen će objaviti novi album All Mirrors 4. oktobra za izdavačku kuću Jagjaguwar. Ona je ranije podelila očaravajući crno-beli video za naslovnu pesmu "All Mirrors" - link, a sada je podelila i drugi singl "Lark". Ashley Connor je režirala oba spota. 
Olsen je rekla o pjesmi u objavi za medije: "'Lark' je pjesma kojoj je trebalo mnogo godina da se završi. Osećaji razočarenja i stihovi ove pjesme počeli su imati smisla, u vidu načina vežbanja svojevrsnog putovanja kroz tugu, neku vrstu lične borbe. Poruka pesme se isprva razvijala  iz svađe, koju sam jednom imala sa nekim o povjerenju i podršci. Kasnije sam crpla iz ponavljajućih tema u svom životu muzičara, ali i ljudske osobe koja sanja kako bi živela. Lako je obećati svijet onima koje volimo, ali šta je sa onim kad se naši snovi promiene a vrednosti se pocepaju? "
Video je sniman u Ashevilleu i Outer Banksu u Severnoj Karolini. Režiserka Ashley Connor je rekla sledeće u objavi za medije: "'Lark' je katarza koju svi tražimo, ali koju retko dobijemo, himna koja se vrišti sa vrhova brežuljaka ili na zadnjem sedištu kamiona ili u privatnosti vlastitog doma. Plakali smo na plažama, lomili kosti, kvasili se, valjali po travi, plesali oko vatre s prijateljima i pružali jedno drugome puno zagrljaja - adekvatno istraživanje svakog slomljenog srca koje smo ikada imali. "
 

Preporuka

share
share