The Arcs najavili novi album

The Arcs (projekat frontmena benda The Black Keys, Dana Auerbacha) najavili su izlazak novog albuma, "Electrophonic Chronic", koji će izaći 27. januara 2023. preko Easy Eye Sounda. Takođe su podelili animirani video za singl “Keep On Dreamin’”. U nastavku pogledajte video u režiji Roberta Schobera.

"Electrophonic Chronic" producirao je Auerbach zajedno sa Leonom Michelsom, a uglavnom je snimljen sa kolegom Richardom Swiftom prije njegove smrti 2018. Debi album benda, "Yours, Dreamily", objavljen je 2015. godine.

Auerbach navodi u saopštenju za štampu: „Bilo da je to Njujork ili Nešvil ili L.A. ili Swiftov rodni grad Cottage Grove, Oregon, gde god da smo, uvek bismo zajedno ušli u studio. Uvek. To nam je bila omiljena stvar. Retko kada sretnete grupu ljudi s kojima se tako družite, s kojima se odmah povežete. Samo smo se zabavljali, pravili zvukove, pravili muziku. Bilo je to neverovatno vreme za mene.”

Michels dodaje: „Verovatno postoji između 80 i 100 pesama koje smo snimili, jer smo samo stalno snimali nakon što smo izbacili "Yours, Dreamily". Bilo je tako zabavno ponovo biti u studiju, tako da smo sve vreme samo pravili muziku. Mislim da je uvek postojao plan da se napravi prateći zapis.”

Electrophonic Chronic:
1. Keep On Dreamin’
2. Eyez
3. Heaven Is A Place
4. Califone Interlude
5. River
6. Sunshine
7. A Man Will Do Wrong
8. Behind The Eyes
9. Backstage Mess
10. Sporting Girls Interlude
11. Love Doesn’t Live Here Anymore
12. Only One For Me

Preporuka

share
share