Bez obzira na to da li vam nedostaju ljudi, posao, novac, dobar koncert, iskrenost, karakter, leto ili smisao da ujutru ustanete iz kreveta, nikad nije zgoreg pronaći SE u pesmI nekog ko prolazi kroz isto što i vi. U današnjem specijalnom Gistro FM izdanju, čućete pesme koje na najlepši mogući način tretiraju razne oblike nedostajanja. Otud i naslov ove epizode Songs About Missing. Ako vam pak ništa ne fali, u današnjoj emisiji čućete za čim sve razni ljudi čeznu.

Neke od ovih pesama su tužne, neke romantične, neke boli ćoše da vam se svide, neke su terapija, neke cinizam, a neke su samo najlepše na svetu.   

Između ostalog, dabas slušamo duet Džonija Keša i Džoni Mičel, kao i klasike koje sviraju Wilco, Sonic Youth, Jarboli, Nik Kejv, Al Grin, Teri Kalijer, Ričard Holi, This Mortal Coil, The Beatles, Air, Nora Džons, Ane Brun, Alabama Shakes, Rodrigez, Lemonheads i mnogi drugi.

Što se tiče važnih koncerata koji nedostaju, najavljujemo beogradsku svirku grupe Swans (25.mart), koja će po svemu sudeći obeležiti ovogodišnju koncertnu sezonu u glavnom gradu.

Šta god da vam fali, uz muziku iz 605. Gistro FM epozode, to će vam faliti sa više stila. 

Gistro FM predstavlja nove i stare albume najrazličitijih žanrova: od indi-roka, popa, džeza, soula, panka, amerikane, akustičnog folka, sve do ambijentalne i klasične muzike. Emisija se 10 godina emitovala na radiju B92 – od aprila 2005, do jula 2015. godine. Od 30. avgusta 2015, Gistro FM možete slušati isključivo na internetu. 

Arhive starih emisija možete pronaći ovde, a zvanična strana na kojoj svakodnevno možete pratiti/čitati novosti iz Gistro FM muzičkog sveta, nalazi se ovde

Za ton je zadužen Dušan Bauk, autor i voditelj je Vladimir Skočajić Skoča.