Autorizovana biografija Maynarda James Keenana biće objavljena u novembru

Autorizovana biografija frontmena benda Tool, Maynarda Jamesa Keenana biće objavljena 8.novembra preko Backbeat Books. Naslov ove biografije je "A Perfect Union of Contrary Things". i napisala je Sarah Jensen, Keenanova dugogodišnja prijateljica.

Keenan je učestvovao u stvaranju ove knjige, koja prati njegov životni put od detinjstva na srednjem zapadu, preko godina na vojnoj akademiji u West Pointu i njegovih studija umetnosti, vremena kada je radio u prodavnici ljubimaca u Bostonu, do njegovog života kao rok zvezde i uticaja na polju moderne umetnosti i života vinara. Pored benda Tool, Keenan je član još dva veoma uspešna benda A Perfect Circle i Puscifier.

U izjavi za medije dodaje se da će u knjizi biti momenata razočarenja i trijumfa, događaja koji su ga korak po korak vodili kroz život, menjali pravac njegovog puta i činili da donese, ponekad iznenađujuće odluke. Kniga sadrži i reći samog Keenana, kao i mnoge anegdote, komentare članova porodice, prijatelja i kolega. Predgovor je napisao Alex Gray, američki umetnik i dugogodišnji Keenanov prijatelj. Kniga će sadržati i osam, do sada neobjavljenih fotografija. Možete pogledati tizer trejler za ovu knjigu u video ispod.

 

 

Preporuka

share