Avantura po post apokaliptičnoj pustari uskoro počinje

Amazon je objavio datum kada će nova tv serija "Fallout" biti dostupna na ovom striming servisu, i to je za nešto više od mesec dana, tačnije 11. aprila, kada će biti dostupne sve epizode prve sezone. 

Sada su podelili i prvi trejler iz ove serije, u kome, kao i u svim video igrama ovog serijala, na samom početku imamo jednog od stanovnika ogromnih atomskih skloništa, kako posle 200 godina pod zemljom izlazi na površinu planete u svet koji ni najmanje ne liči onom u kome su živeli njihovi preci. U ovom slušaju taj stanovnik je Lucy (Ella Purnell) i i ovog kratkog trejlera možemo zaključiti da će je čekati puno opasnih avantura u novom svetu. 

U seriji također glume Walton Goggins kao ghoul, Aaron Moten kao Maximus, te brojna druga poznata lica poput Kylea MacLachlana (Twin Peaks) i Zach Cherryja (Severance).

Takođe možemo videti i mnoge reference na veoma popularan serijal video igara Fallout, poput Vault Boy Bobbleheada (male figurice kojima se mrda glava), zatim poznate frakcije Brotherhood of Steel, ili mutiranog medveda Yao guai-ja.

Izvršni producent Jonathan Nolan kaže da ova tv serija nije zasnovana ni na jednog do sada objavljenoj video igri, već da se može posmatrati kao "ne interaktivni Fallout 5". 

Jonathan Nolan i Lisa Joy iz tv serije "Westworld" su izvršni producenti, kao i šef Bethesde,  Todd Howard, kompanije koja je trenutno u vlasništvu licence za sve što ima veze sa Fallout univerzumom.

"Fallout" je zvanično najavljen još 2020. godine, ali tek prošle godine Amazon ga je zaista počeo reklamirati. Tv serija je prva Fallout priča još od online igre "Fallout 76" iz 2018. (ili "Fallout 4" iz 2015., ako računate samo single player igre). Bethesda je u međuvremenu radila na drugim univerzumima, uključujući svoj naučnofantastični ep "Starfield".

Preporuka

share