Bonny Light Horseman podelili novu pesmu "When I Was Younger"

Bonny Light Horseman su podelili novu pesmu "When I Was Younger". Ovo je prvi singl benda za Jagjaguwar, koji je upravo objavio da su potpisali ugovor sa bendom. Pesma se, između ostalog, bavi odrastanjem i ostavljanjem po strani nepromišljenih dana kada postanete roditelj. 

Bonny Light Horseman su Anaïs Mitchell, Eric D. Johnson i Josh Kaufman. Kaufman je producirao pesmu koja je snimljena u Levis Corner House, koji je više od veka stari pub u Ballydehobu, okrug Kork u Irskoj.

Bend je zajedno imao ovo da kaže o pesmi u saopštenju za javnost: „Postoji čitav žanr tradicionalnih pesama sa ovim osećajem 'domaće frustracije', kao što su 'Single Girl Married Girl,' 'Wish I Was a Single Girl Again' itd. Ova pesma je inspirisana njima, ali želeli smo da je napišemo kao duet, da ispričamo dve strane priče. Snimili smo ga uživo, tako da se čuje kašalj, automobili, a cela publika je odsvirala taj bezrečivi jauk sa nama u sredini. Osećao se kao iskonski kolektivni potres. Sledećeg jutra skupljali smo svoje stvari iz paba, a vlasnik Joe je bio ispred u japankama i pometao cigarete s ulice pevajući: 'Kad sam bio mlađi, oblačio sam se otmeno...'”

Aktuelni album Bonny Light Horseman, je "Rolling Golden Holy", iz 2022. preko 37d03d.

Preporuka