Chelsea Wolfe podelila pesmu inspirisanu stripskom heroinom "Wonder Woman"

Chelsea Wolfe podelila je novu pesmu inspirisanu heroinom stripa "Wonder Woman", adekvatnog naslova "Diana" (što je rođeno ime ovog superheroja). To je najnoviji singl preuzet sa "Dark Nights: Death Metal Soundtrack", koji je soundtrack za DC Comics seriju "Dark Nights: Death Metal".

"Dark Nights: Death Metal Soundtrack" bi trebao izaći 18. juna putem Loma Viste. Wolfe je takođe davala glas Wonder Woman u nekim animiranim kratkim filmovima povezanim sa soundtrackom. Kaže da je pesma posebno inspirisana trenutkom u stripu između Wonder Woman i Wally West (koji je jedan od heroja stripa "The Flash", kao i Barry Allen i Jay Garrick). 

Wolfe je izjavila za medije: „Bila mi je čast i zadovoljstvo biti deo ovog projekta, od doprinosa pesmi za soundtrack, do davanja glasa Wonder Woman za epizode DC Comics Sonic Metalverse. Zaista volim priču iz ove serije Dark Nights: Death Metal, i povezala sam se sa Dianinim delom priče - njenom snagom i perspektivom. Tu je trenutak u prvom izdanju stripa u kojem se ona sastaje sa Wally Westom, a on je tako iscrpljen od svojih putovanja i svega što je morao učiniti. Shvatila sam tu intimnu energiju između njih koja se osećala gotovo romantično, ali više poput dvojice starih prijatelja koji imaju razumevanja među njima - trenutak utehe i predaha među svim borbama i haosom. Na kraju sam napisala ovu pesmu o tom susretu. "

Tyler Bates (Guardians of the Galaxy, Watchmen, John Wick) izvršni je producent soundtracka, na kome još učestvuju i  HEALTH, Soccer Mommy, IDLES, Mastodon i mnogi drugi. 

Dark Nights: Death Metal Soundtrack:

1. Mastodon - “Forged by Neron”
2. Chelsea Wolfe - “Diana”
3. HEALTH, Tyler Bates - “ANTI-LIFE (feat. Chino Moreno)”
4. Maria Brink, Tyler Bates - “Meet Me In The Fire (feat. Andy Biersack)”
5. Grey Daze - “Anything, Anything”
6. Rise Against - “Broken Dreams, Inc.”
7. Manchester Orchestra - “Never Ending”
8. Denzel Curry, PlayThatBoiZay - “Bad Luck”
9. Carach Angren - “Skull With a Forked Tongue”
10. Starcrawler - “Good Time Girl”
11. GUNSHIP, Tyler Bates - “Berserker (feat. Dave Lombardo)”
12. Greg Puciato, Tyler Bates, Gil Sharone - “Now You’ve Really Done It”
13. Show Me The Body - “Stone Cold Earth”
14. IDLES - “Sodium”
15. Soccer Mommy - “Kissing in the Rain”