Gdine Spielberg, molimo vas, nemojte...

Steven Spielberg je potvrdio vest da će ponovo sarađivati sa Georgom Lucasom na petom nastavku legendarnog avanturističkog serijala o Indiani Jonesu. 

Film bi trebalo da se pojavi 2019.godine, i u glavnoj ulozi, legendatnog arheologa, verovali ili ne, ponovo ćemo videti Harrisona Forda. Muziku za film pnovo će komponovati John Williams.

Spielberg je potvrdio da će ponovo raditi sa Lucasom, koji će ovog puta biti u ulozi izvršnog producenta, i dodao je da bi bila ludost da on ne učestvuje u ovom projektu.

U intervjuu koji je dao tokom promocije njegove adaptacije Roald Dahlovog romana "The Big Friendly Giant", Spielberg je izjavio "George će biti izvršni producent. Nikada ne bih napravio Indiana Jones film bez Georga Lucasa. To bi bila ludost." Ova izjava je došla ubrzo posle vesti da se Lucas vraća u filmsku industriju iz penzije.

Na kraju mi bi dodali da je možda jedina ludost snimati peti nastavak ovog filma. Do novih vesti o ovom projektu, podsetite se prethodnog zajedničkog poduhvata Spielberga i Lucasa, kada je Indiana Jones u pitanju.

Preporuka

share