Girl Scout najavili novi EP

Švedski bend Girl Scout najavili su izdavanje drugog EP-a, "Granny Music", i podelili video za prvi singl, “Boy in Blue”, koji je producirao Ali Chant, trebao bi izaći 27. septembra preko Made. Liv Lindkvist je režirala spot "Boy in Blue". 

Girl Scout – čine Emma Janson (gitara, vokal), Evelina Arvidsson Eklnd (bas, vokal), Per Lindberg (bubnjevi) i Viktor Spasov (gitara) – izjavili su o pesmama na "Granny Music". „Događaju se neke stvari koje zvuče iz srca, tu je balada“, navodi bend u saopštenju za javnost. “I naravno, tu imamo i nekoliko rock pesama. Želeli smo istražiti neke nove terene bez napuštanja temelja koje smo izgradili prvim EP-om.”

Dodaju: „Postoji mnogo otkrivanja uspomena iz detinjstva, porodične dinamike i romantičnih odnosa, i više ličnih priča ugrađenih u sve. Dinamički spektar "Granny Music" je širi; na ovom EP-u ima i blažih i težih pesama.”

"Boy in Blue” prate distrozirane gitare dok stihovi osećanja zaglavljenosti u vezi. “Radi se o tome da se rastajete i shvatite da ste potpuno različiti ljudi koji zaista nemaju mnogo toga zajedničkog osim vaše zaljubljenosti jedno u drugo i gubljenja vlastitog osećaja za sebe tokom te veze. Zaista je srceparajuće doći do te spoznaje”, kaže Jansson.

Granny Music EP:
1. Monster
2. Millionaire
3. Boy in Blue
4. Bruises
5. Mothers & Fathers

Preporuka

share
share