Laura Veirs najavila novi album

Laura Veirs je najavila novi album, "Phone Orphans", i podelila prvi singl "Rocks of Time". "Phone Orphans" bi trebao izaći 3. novembra Raven Marching Band, etikete u vlasništvu Laure Veirs

"Phone Orphans" dolazi nakon albuma, "Found Light", koji je objavljen u julu 2022.godine.

Veirs je komponovala "Phone Orphans" od preko 900 glasovnih zapisa snimljenih na njen telefon tokom osam godina, otuda i naziv albuma. Album je snimila u dnevnoj sobi svog doma u Portlandu, OR.

"Dobar je osjećaj, na svoj 50. rođendan i nakon 30 godina pisanja pesama, izneti ove 'Phone Orphans' na svetlo", kaže Veirs u saopštenju za javnost. “Ove pesme se kriju na mom telefonu, neke od njih više od osam godina. Oni su o mojoj porodici, mojim ljubavnicima i meni. Snimila sam ih sam u svojoj dnevnoj sobi, aplikacijom za snimanje. Sviđa mi se njihov opušteni osećaj. Ove pesme su masterirane, ali nismo vršili izmene na snimcima. Nadam se da ćete uživati ​​u ovom intimnom uvidu u moj umetnički proces. Sve pesme sam napisala sama osim 'Up is a Nice Place to Be' čiji autor je  Rosalie Sorrels i 'The Archers' adaptacijom pesme Federica García Lorca-e.

Veirs kaže da je “Rocks of Time” “je posvećena mom voljenom bratu i odanom ujaku Scottu Veirsu”.

Veirs nije napisala nijednu novu pesmu otkako je snimila "Phone Orphans", a u izjavi za medije se navodi da je pitanje da li će nastaviti svoju karijeru u muzici ili će preći na druge umetničke aktivnosti u kojima uživa, poput slikarstva.

 

Phone Orphans:
1. Creatures of a Day
2. If You Could Hold Someone
3. Rocks of Time
4. Tree Climber
5. Up Is a Nice Place to Be
6. The Archers
7. Tiger Ocean Instrumental
8. Smoke Song
9. Valentine
10. Magnolia Sphere
11. Swan Dive
12. Next One, Maybe
13. Piano Improv
14. Beautiful Dreams

Preporuka

share

share