The Mountain Goats podelili video za pesmu "Murder at the 18th St. Garage"

The Mountain Goats objaviće novi album, "Jenny from Thebes", 27. oktobra preko Merge-a. Sada su podelili video za treći singl, “Murder at the 18th St. Garage”.

Frontmen John Darnielle je rekao ovo o pesmi u saopštenju za javnost: “Umesto da budem stidljiv u vezi s tim, dozvolite mi da vam kažem da je neko ubijen u ovoj pesmi, što je, u najboljem slučaju, kratkoročno rešenje za Jennyne probleme, a ne da kažem da je ona sama uradila bilo šta. Sada je njena reč protiv njegove i on više ne može da priča, a ona je odavno otišla, u vreme kada hitna medicinska pomoć stigne do 18. ulice. Pod zakletvom ću svedočiti da je ona bila sa mnom, jer sam ja s njom. Znao sam kada sam napisao ovu melodiju da će je Wurster-Hughes Inc. pojesti kao veliku ukusnu užinu, i pogodite šta, jesu. Vežite svoje čizme za ples, ali nosite neke umetke jer je ovo sprint.”

Saopštenje za javnost detaljnije opisuje teme novog albuma: „ "Jenny from Thebes" je priča o Jenny, njenoj kući na jugozapadnom ranču, ljudima za koje je ta kuća mesto sigurnosti i gradu u zapadnom Teksasu koji je neugodno zbog svog postojanja. To je priča o pojedincu i društvu, o sigurnosti i skloništu i onima koji odlučuju da se brinu kada to niko drugi neće.”

Preporuka

share