Pogledajte spektakularni novi trejler za Dune!

Dugo očekivani naučno-fantastični blockbuster Denisa Villeneuvea konačno izlazi ove jeseni.

Nakon kašnjenja uzrokovanog pandemijom, dugo očekivana adaptacija Dune Denisa Villeneuvea konačno bi trebala da ima premijeru u bioskopima i na HBO Maxu 22. oktobra. U međuvremenu, Warner Bros. podijelio je novi trejler za film, koji možete pogledati u nastavku.

Dune se može pohvaliti plejadom glumačkih zvezdi, od kojih su najpoznatije: Timothée Chalamet kao princ Paul Atreides, Oscar Isaac kao vojvoda Leto, Rebecca Ferguson kao Jessica Atreides, Javier Bardem kao Stilgar, Zendaya kao Chani, Josh Brolin kao Gurney Halleck, Jason Momoa kao Duncan Idaho i Sharon Duncan-Brewster kao dr. Liet Kynes. Iz trejlera se čini da je Villeneuve maksimalno iskoristio ovakav potencijal.

Adatacija ovog klasičnog romana Franka Herberta pokazala se kao veliki izazov, pred kojim su poklekele veličine kao što su David Lynch i Alejandro Jodorowsky. Situacija sa koronom je dovela do toga da će film ići paralelno u bioaskopima i na strimingu, da li će ovo uticati na Villeneuveovu viziju ove velike priče ostaje da se vidi. U svakom slučaju, film ovakvog formata je predviđen za bioskope i nadamo se da ćemo biti u prilici da ga tamo i pogledamo.

Preporuka