Priča o hiljadu džankija

Tokom 80ih godina glumac Tommy Swardlow, koji je glumio u filmovima "Spaceballs" i "Howard the Duck" postao je zavistan od droge.

Tokom 90ih, stekao je renome uspešnog scenariste porodičnih filmova (Cool Runnings, Little Giants) ali i teškog narkomana. Vremenom, heroin je upropastio njegovu karijeru. Zavisnost od narkotika pobedio je tek krajem prošle decenije, nakon što umalo nije izgubio život zahvaljujući narkoticima.

Pre otprilike jedne decenije, Swerdlow je upoznao kolege Blake Herona i TJ Bowena (koscenariste ovog filma) na sastancima zavisnika. Njegov novi film "A Thousand Junkies" je insprisan njihovim doživljajima. U ovom filmu, tri heroinska zavisnika lutaju Los Anđelesom u potrazi za sledećim fiksom, i slikaju ono što autor opisuje kao "gotovo infantilna i zabavno patetična želja zavisnika da uradi gotovo sve samo da bi dobio ono što mu treba."
Imate prilike da pogledate trejler iz filma kao i jedna insert u kome autor pokušava da od svog prijatelja, poznatog glumca Billa Pullmana dobije novac za drogu.

 

Preporuka

share

share