The Smashing Pumpkins podelili pesme “Anno Satana” i “Birch Grove”

The Smashing Pumpkins najavili su novi dvostruki album, Cyr koji Izlazi 27. novembra za izdavačku kuću Sumerian Records. Bend je također najavio "In Ashes", prateću petodelnu naučno-fantastičnu animiranu seriju koju je napisao frontmen Billy Corgan, a sadrži muziku s albuma.

Sada su podelili dve nove pesme “Anno Satana” i “Birch Grove.”

Na albumu se nalazi 20 novih pesama, uključujući pesme koje je bend podielio do sada: "The Color of Love" ,  "Cyr" i “Confessions of a Dopamine Addict” i “Wrath.” Video za pesmu "Anno Satana" je ujedno i treće epizoda animirane serije "In Ashes".

Corgan je producirao album koji je snimljen u Chicagu. Cyr je naslednik  albuma Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. Nema Future. No Sun., koji je objavljen 2018. godine na etiketi Martha’s MusicShiny and Oh So Bright, Vol. 1 bio je prvi album benda otkako je Corgan okupio tri četvrtine originalne postave, vrativši gitaristu Jamesa Ihu i bubnjara Jimmyja Chamberlina (basistkinja D'arcy Wretzsky nije učestvovala), kao i dugogodišnjeg gitaristu (od 2007. ) Jeff Schroedera. To je ista postava koja svira na albumu Cyr

Preporuka

share

share