Beach Fossils najavili novi album

Njujorški bend Beach Fossils najavili su novi album "Somersault", koji bi trebalo da izađe 2.juna za izdavačku kuću Bayonet. Sa ovog albuam već su podelili prvi singl, pesmu "This Year", a sada imaju video za još jednu pesmu sa albuma "Saint Ivy". Njujorški režiseri Joey Chirwui i Milah Libin su režirali ovaj video, koji je veoma u duhz Njujorka, i predstavlja umetnike iz ovog grada. U videu imamo prilike da vidimo plesače koji su svi odrasli i školivani u Njujorku, uključujući i bruklinsku drag queen Merrie Cherry.

Režiseri Chirqui i Libin naveli su u izjavi za medije sledeće "U ovim nesigurnim vremenima, okrenuli smo se Njujorku, kao potvrdu istinke raznolikosti ove drđave. Želeli smo da kreiramo viziju Njujorka koja demonstira iskren pogled na život u ovom gradu. U ovom videu vidimo neka manje popularna msta koja žive u predivnoj harmoniji u u ovom gradu i u Americi."

Beach Fossils takođe pozivaju svoje fanove da doniraju umetničkim programima zbog skorašnjeg ukidanja fondova namenjenim umetnosti od strane Trumpove administracije.