Lucy Dacus podelila video za pesmu "Brando"

Lucy Dacus je objavila novi album, "Home Video" 25. juna za izdavačku kuću Matador. Do sada je podelila video spotove za pesme "Hot & Heavy", "Thumbs" i "VBS".

Početkom juna meseca Dacus je podelila lirski video za pesmu, i tada najavila video konkurs povezan sa pesmom "Brando", gde su obožavatelji mogli poslati video zapise na kojima plešu (ili rolaju na koturaljkama, skateboardu, klizaju se, itd.), kako bi imali priliku biti uključeni u muzički video pesme. Sada je  Lucy Dacus i podelila video spot sastavljen od klipova koji su joj poslali fanovi. Dacus je izjavila: "Hvala svima koji su poslali svoje video klipove. Oni su mi doneli mnogo radosti i učinili su da se osećam veoma povezano sa pesmom i svima vama."

Pesma "Brando" govori o prijatelju kojeg je Dacus imala u srednjoj školi i koji je bio opsednut starim filmovima.

"Brando" se odnosi na vrlo dramatičnog prijatelja kojeg sam imala u srednjoj školi čija je čitava ličnost bila medij koji je konzumirao", objašnjava Dacus u saopštenju za javnost. „Pokazao mi je puno neverovatnih filmova i muzike, ali mislim da ga je više zanimalo da me koristi kao spomenar vlastitog ukusa, nego da me zapravo upozna. Tvrdio je da me poznaje bolje od bilo koga drugog, ali počela sam osećati da sve što on želi od mene jest da budem scenski partner u filmu njegovog života. "

Posljednji album Lucy Dacus, "Historian", izašao je 2018. Sledeće godine objavila je EP "2019". "Home Video" snimljen je u studiju Trace Horse u Nashvilleu uz pomoć Jacoba BlizardaCollina Pastorea i Jakea FinchaShawn Everett je miksovao album, a Bob Ludwig master. U dve pesme gostuju njene koleginice iz benda boygeniusJulien Baker i Phoebe Bridgers.Pojedinosti pronađite na web stranici Lucy Dacus.

Preporuka

share
share