Pogledajte: Porridge Radio - Circling

Brajtonski bend Porridge Radio, koji predvodi Dana Margolin, najavili su januara meseca novi album Every Bad,  i tom prilikom podelili video za pesmu "Sweet". Every Bad izlazi  13.marta za izdavačku kuću Secretly Canadian. Na albumu je i pesma "Lilac" za koju je bend podelio video spot u decembru.

Sada su podelili video za pesmu "Circling" koji su režirali Ben Cole, Tash Lever i Rachel Winton.

Margolin je izjavila o pesmi "Circling": Mnogo pesama na albumu Every Bad, inspirisane su morem, i "Circling" je jedna od poslednjih pesama koje su fokusirane na vodu, koje sam napisala. Razmišljala sam o ideji, da li će stvari postati dobre, ako to sebi stalno ponavljamo, jer želim da budu. Pokušavala sam da pratim osećanja koje dolaze u talasima, i nikada ne prestaju da dolaze, spirajući sve bez ikakve osude, a onda sve vrate nazad."

Margolin je započela Porridge Radio kao solo projekat, pre nego što je okupila ostale članove Maddie Ryall (bas), Georgie Stott (klavijature) i Sama Yardlija (bubanj). U izjavi za medije stoji da je Every Bad, debi album benda, mada u 2016.godine Margolin je pod imenom Porridge Radio samo izdala albuma  Rice, Pasta and Other Fillers koji je navodno snimljen u baštenskoj šupi.