Porridge Radio najavili novi album

Brajtonski bend Porridge Radio, koji predvodi Dana Margolin, najavili su novi album Every Bad,  i podelili video za pesmu "Sweet". Every Bad izlazi  13.marta za izdavačku kuću Secretly Canadian. Na albumu je i pesma "Lilac" za koju je bend podelio video spot u decembru.

Video za pesmu "Sweet" režirao je Sam Hiscox. Margolin je izjavila o pesmi "Sweet" "Ovo je pesma o inatu i o načinu kako da se zabavič i ostaviš staru verziju samog sebe za sobom. Bila sam prilično bezbrižna kada sam pisala ovu pesmu, ali kada smo je odsvirali kao bend zazvučala je veoma dramatišno i uzbudljivo. Kada je izvodimo uživo, energija u prostoru je veoma intenzivna i odjednom svi zajedno eksplodiramo i uvek nam je mnogo dobro."

Margolin je započela Porridge Radio kao solo projekat, pre nego što je okupila ostale članove Maddie Ryall (bas), Georgie Stott (klavijature) i Sama Yardlija (bubanj). U izjavi za medije stoji da je Every Bad, debi album benda, mada u 2016.godine Margolin je pod imenom Porridge Radio samo izdala albuma  Rice, Pasta and Other Fillers koji je navodno snimljen u baštenskoj šupi.

Every Bad:
01 "Born Confused"
02 "Sweet"
03 "Don't Ask Me Twice"
04 "Long"
05 "Nephews"
06 "Pop Song"
07 "Give Take"
08 "Lilac"
09 "Circling"
10 "(Something)"
11 "Homecoming Song"

Preporuka

share

share