Arthur Buck podelili novu pesmu

Arthur Buck (Joseph Arthur i Peter Buck iz R.E.M.) najavili su debi album "Arthur Buck" koji izlazi 15.juna za izdavačku kuću New West. Sa ovog albuma podelili već su podelili prvi singl "I Am the Moment". Sada imate prilike da čujete još jednu pesmu "Forever Waiting"

Arthur je producirao album, koji je miksovao Tchad Blake (U2Pearl JamThe Black Keys), dok su sve pesme napisali Arthur i Buck. Bend je zaživeo u Meksiku 2017.godine, kada je ovaj par napisao osam pesama u tri dana i četvrtog dana ih izveo pred lokalnom publikom. Pesme su snimljene u studiju Type Foundry u Portlandu, da bi nakon toga Arthur uradio produkciju kod kuće u Bruklinu. 

Arthur je izjavio: "Moja prva zamisao je bila - Neka Peter odsvira akustičnu gitaru na nekim mojim pesmama, i tako sam krenuo da mu predstavljam pesme. Ali bilo je kao - To je cool, ali slušaj ovo. I onda je krenuo da svira. Spustio sam gitaru i krenuo da pevam dok on svira i bilo je magično. Bilo je veoma lako, sve te pesme su se lagano pojavljivale."

Buck je dodao: "Sve su to nove pesme i bilo je veoma spontano. Sve dobre stvari nastaju tako. Bili smo oslobođeni bilo kakvih očekivanja, bilo je slobodno."