Kao i svake godine (poslednjih 8, zapravo) proslavljamo rođendan Radija B92 koji više ne postoji tako što od godine njegovog osnivanja (1989) na ovamo pravimo liste najboljih singlova za svaku narednu godinu. Ove godine stigli smo do 1998. i 9 rođendana Radija B92. Ne mogu ni da zamislim kurcobolju koju bih morao da istrpim da poželim da stignem, recimo, do stvarne godišnje liste singlova Radija B92 za 98. godinu, a iskreno sumnjam i da ju je neko negde sačuvao. Bila su to vremena, i dalje, bez interneta… znate već.

Tradicionalno pravim TOP 25 ili TOP 20 (kao ove godine), s tim što se ta lista nikada ne publikuje, već morate da slušate, skipujete i šazamajute šou, ako vas zanima. Ali da bih vas zainteresovao, prilažem vam dole TOP 21-50 ove liste da vidite, zamislite i naslutite šta vas čeka u prvih dvadeset, ako vas to uopšte zanima. Ja imam 46 godina i mene zanima.

Pored dvadeset top singlova, probaću da vam ulepšam rođendan i još nekim specijalnim bonusima, kako bi i Radio B92 u ono vreme, jer tamo nikada ništa nije bilo kako mora da bude, već kako vam najzabavnije padne na pamet.

Veliki pozdrav svim muzičkim saradnicima Radija B92! Bili ste najbolji.

MISLITE MOJOM NOVOM GLAVOM

Preporuka

share

share