Ovo je poslednja Gistro FM epizoda u prvom delu godine. Emisija ide na letnji raspust, a ponovo se vraća početkom septembra. Pobegnite tamo gde vam se najviše beži, odjavite sve one koji vrište za odjavom i slušajte muziku koja vam najviše prija. Što se mene tiče, ne mogu garantovati za prve dve stavke, ali kada je ovo treće u pitanju, tj muzika, tu nemam nikakvu dilemu.

U ovoj poslednjoj emisiji pred letnji raspust, sećamo se albuma Frenka Sinatre Watertown. Uz Wee Small Hours to mi je njegov omiljeni. Nedavno je reizdat. Inače ne prođe leto da ga ne pustim. Neće ni ovo.

Od noviteta, tu je novi i to 18. po redu album Demijena Džurada, fenomenalna mešavina džeza, panka, fanka i avangarde na albumu benda Anteloper, prvi singl sa novog Lambchop albuma koji stiže u septembru, nova pesma za Šveđanke First Aid Kit, kao i akutelni album njujorškog elektropop benda Hercules & Love Affair. Društvo nam prave još Father John Misty, Nik Drejk, Animal Collective, Drugdealer, Everything But the Girl, Mojave 3 i mnogi drugi.

Uživajte u letu i slušamo se ponovo u septembru.

Preporuka