Beti Đorđević and Friends - Od žene ženama

Beti Đorđević & Friends povodom dana žena, u petak 8. Marta, nastupiće u beogradskom blues klubu Bluz I Pivo i upriličiti taj praznik čisto ženskim sentimentom, pod geslom “Od žene ženama”, pesmom i melodijama Betinih nezaboravnih šlagera i džez tema.

Jazz i schlager diva Beti Đorđević je svoju karijeru otpočela još 70-ih godina, pevajući duete sa njenim suprugom Bobom, a kasnije je nastavila solo karijeru nastupajući u Topčiderskoj noći i na svim važnim jugoslovenskim festivalima popularne muzike (Opatija, Beogradsko proleće, Cavtat, Split, Hit parada, Hit leta…), pevajući pesme koje su komponovali neki od tadašnjih najčuvenijih domaćih kompozitora. Objavila je veliki broj singlova i nekoliko Long Play-eva u tadašnjoj jugoslovenskoj gramofonskoj produkciji. Ostala je upamćena, a do dana današnjeg slavna i prepoznatljiva po hitovima poput “Počnimo ljubav ispočetka”, “Kraj moje tuge”, “Naći će se neko da me voli” “Nasloni glavu” i mnogim drugim.
Svoj povratak na velika vrata je najavila prevashodno nastupom na Beoviziji 2018. izvodeći duet sa Antonijem Pušićem aka Rambom Amadeusom pesmom “Nema te”, koja je za kratko vreme postigla veliku slušanost i dobila status evergrina. Pored toga sa nekoliko nastupa u Domu Omladine Beograda (Beti Peva Bili, Počnimo ljubav ispočetka…) I još nekim nastupima u 2018. je obeležila period.
I najzad, u saradnji sa grupom Friends i klubom Bluz I Pivo, najavljuje svoje solističko klupsko veče za Dan žena, Od žene ženama, za žene i muškarce koji obeležavaju ovaj veliki praznik ženskih prava i ženske borbe.

Dobro došli na osmomartovski koncert Beti Đorđević u Bluz I Pivo.

https://www.facebook.com/bluzipivo/

Ulaznica: 300 dinara za žene, 400 dinara za muškarce.

Karte se kupuju na vratima kluba pred sam koncert.

Veče počinje u 20 časova, muzički program nešto kasnije, kada se publika smesti i raskomoti.

Rezervacije mesta na 0694431944

Bluz I Pivo, Cetinjska 15, Dorćol, Beograd