Django Django najavili novi album i podelili 5 pesama

Django Django su najavili novi album, "Off Planet", i podelili pet novih pesama, uključujući glavni singl "Complete Me", na kome gostuje Self Esteem. Slično kao što je Beach House izdali svoj poslednji album, "Off Planet" će biti objavljen u četiri dela, s tim da je prvi deo izašao danas, a celi album će biti objavljen 16. juna preko Jer Music. Danas su podelili sledeće pesme: “Wishbone”, “Complete Me” (feat. Self Esteem), “Osaka”, “Hands High” (feat. Refound*) i “Lunar Vibrations” (feat. Isabelle Woodhouse).

Na "Off Planet" je takođe gostuju Jack Peñate, Stealing Sheep i Toya Delazy, a u saopštenju se kaže da muyika sa ovog albuma dekonstruiše dance pop iz 90-ih. Self EsteemRebecca Taylor, bivša članica benda Slow Cluba) gostovala je na pesmi "Surface to Air", sa albuma ovog benda "Marble Skies" iz 2018.godine.

Dave Maclean izjavio je ovo o "Complete Me" u saopštenju za javnost: "Instrumental za 'Complete Me' je napravljen negdje 2020. ili 21. kada je svet bio zatvoren, a ja sam stvarao muziku u svom studiju u vrtu. Bila je to plesna pesma sa kojom nisam znao šta da radim. Poslao sam ga Rebecci i svidjela joj se  te je vrlo brzo došla do nekih vokalnih ideja koje su se odmah uklopile u pesmu. Produkcija je bila inspirisana mnogim breakbeat house i hip-house pločama iz 90-ih koje sam oduvek voleo i obožavao tokom godina.”

Poslednji studijski album benda, "Glowing in the Dark", izašao je 2021. godine preko Jer Music. Prošle godine su objavili reizdanje svog istoimenog debitantskog albuma povodom 10. godišnjice. Sadržao je originalni album zajedno sa potpunom preradom od strane Mad Professora.

Off Planet:
1. Wishbone
2. Complete Me ft. Self Esteem
3. Osaka
4. Hands High ft Refound*
5. Lunar Vibrations ft Isabelle Woodhouse
6. Don’t Touch That Dial ft. Yuuko
7. Back to Back ft. Patience
8. Squid Inc
9. Come Down
10. Golden Cross
11. No Time ft. Jack Penate
12. A New Way Through
13. Galaxy Mood ft. Toya Delazy
14. The Oh Zone
15. Dead Machine ft. Stealing Sheep
16. Dumb Drum
17. Fluxus
18. Slipstream
19. Who You Know ft. Bernardo
20. Black Cadillac
21. Gazelle

Preporuka

share
share