LUMP (Laura Marling i Mike Lindsay) najavili debi album

LUMP je novi bend koji čine Laura Marling i Mike Lindsay (Tunng). Oni su najavili debi album nazvan isto kao i bend i podelili video za prvi singl "Curse of the Contemporary". "LUMP" izlazi 1.juna za izdavačku kuću Dead Oceans.

Marling i Lindsay su se upoznalit kada su svirali kao gosti Neil Youngu na njegovom koncertu u Londonu, juna 2016.godine, i tada su otrkili da su oboje ljubitelji muzike onog drugog.

Izjava za medije opisala je uticaje na stihove Laure Marling sledećim rečima "Inspirisan nadrealizmom ranih dvadesetih dvadesetog veka, kao i poezijom absurda Edwarda Leara i Ivor Cutler, Laura Marling je želela da predstavi očiglednu prazninu u modernom načinu života. Rezultat je kreacija koja je bizarna ali i inspirativna priča o komercijalnosti javnih ličnosti, običnoj absurdnosti individualizma i tome koliko bi daleko otišli kako bi izbegli našu ličnu beznačajnost."

Video za pesmu "Curse of the Contemporary" režirao je Estaban Diaconno.

Marling je svoj prethodni album "Semper Femina" objavila prošle godine za sopstvenu izdavačku kuću More Alarming Records

LUMP :
1. Late To The Flight
2. May I Be The Light
3. Rolling Thunder
4. Curse Of The Contemporary
5. Hand Hold Hero
6. Shake Your Shelter
7. LUMP is a Product (credits)

Preporuka