Oceanator najavila novi album

Oceanator (Elise Okusami), najavila je novi album "Everything is Love and Death" i podelila video za prvi singl “Get Out”. "Everything is Love and Death" izlazi 30. avgusta preko Polyvinyl-a. 

Okusami je izjavila: „’Get Out’ se bori protiv vašeg mozga i depresije kada vas pokušava imobilizirati. Htela sam snimiti video na filmu, a inspiracije su bile Buffy i The Outsiders. Tako da smo zaključili da ako ipak idemo na Buffy, možda bismo se i bukvalno borili protiv svojih demona i rodila se ideja za video. Paul, Liz i ja smo vodili gomilu razgovora o spajanju ideje i veoma sam zadovoljan kako je ispala.”

Paul DeSilva je režirao video za pjesmu i dodao: „Koncept za 'Get Out' došao je uglavnom od Elise koja je željela stvoriti scenu borbe u čast nekim omiljenim likovima poput Buffy the Vampire Slayer i The Outsiders. S obzirom na to da su tekstovi bili svojevrsni poziv za borbu protiv depresije, odlučili smo se za demonskog lika koji bi ukrao simbol njenog spokoja, a ona bi ga jurila, ne zaustavljajući se ni pred čim dok ne povrati taj mir. Snimanje na filmu bio je očigledan izbor da dobijemo grubi, teksturalni kvalitet koji smo tražili, a snimatelj Martin Parsekian napravio je odličan posao u hvatanju raspoloženja, posebno tokom haotične scene borbe. Nadamo se da ćete uživati ​​u našem videu za ‘Get Out!’.”

"Everything is Love and Death" je treći album Oceanator i naslednik "Nothing's Ever Fine", iz 2022.godine, i "Things I Never Said", koji je prvobitno izašao u avgustu 2020. preko njene vlastite etikete Plastic Miracles, a zatim Polyvinyl je ponovo fizički reizdao u februaru 2021.

„Osećam se kao da ove pesme bruse i analiziraju iste teme kao prethodne ploče, staloženije i jasnije.” Okusami kaže o novom albumu i kako završava ono što je započela sa prva dva. “Postala sam bolja u slušanju racionalnog dela svog mozga, razumevanja da stvari neće funkcionirati. Znam bolje, ali svejedno ću to učiniti, jer sve je ljubav i smrt.”

Everything is Love and Death:
1. First Time
2. Lullaby
3. Cut String
4. Happy New Year
5. Get Out
6. Home for the Weekend
7. Be Here
8. All the Same
9. Drain the Well
10. Drift Away
11. Won’t Someone

Preporuka

share