Pogledajte: Django Django - Spirals

 

Django Django vratili su se novom pesmom, "Spirals", i podelili prateći video. To je prva nova pesma benda u gotovo dve godine, od EP-a Winter's Beach iz 2018.godine i njihovog trećeg albuma, Marble Skies, takođe objavljenog 2018. godine na etiketi Ribbon Music.

Maxim Kelly režirao je video, na kojem su fotografije frontmena Vincenta Neffa kako spiralno leži u DNK lancu. Kelly je izjavio za štampu: „Pristup koji stoji iza video spota„ Spirals “ Djanga Djanga bio je prevođenje psihodeličnog putovanja kroz viktorijansku tehniku ​​fenakisticopa. Vizuelna iluzija koja nastaje okretanjem diskova tačnom brzinom u kombinaciji sa zatvaračem fotoaparata je zbunjujuća i hipnotička. Privuklo me kako animacije ulaze i izlaze, zanoseći i preplavljujući um, a zatim opet natrag. Ovo je ličilo na psihodelično iskustvo. Izazov je bio spojiti staro sa modernim. Analogno i digitalno. Ažuriranje i modernizacija tehnike. "

U saopštenju za štampu kaže se da je "Spirals" "krajnje uvjerljiv uvid u ono što sledi" i da je napisan za nadolazeći live set, ali se ne spominje novi album. Django Django pored Neffa čine i producent / bubnjar David Maclean, basista Jimmy Dixon i  klavijaturista Tommy Grace.