Pogledajte: Fenne Lily - In My Own Time

Britanska kantautorka Fenne Lily, koja trenutno živi i stvara u Njujorku, najavila je januara meseca novi album "Big Picture" i tom prilikom podelila video za prvi singl, “Lights Light Up" a prošlog meseca usledio je singl "Dawncolored Horse". "Big Picture" bi trebao biti objavljen 14. aprila preko Dead Oceans. Sada je podelila video za pesmu "Dawncolored Horse".

Sada je podelila video za treći singl albuma, "In My Own Time". Lily je režirala video zajedno sa Jimom Larsonom.

Lily je rekla ovo o “In My Own Time” u saopštenju za javnost: “Ova pesma govori o težini zastoja – o vremenu koje se kreće prebrzo i presporo i da se svaka greška oseća trajnom i beznačajnom. Kada je došlo do pisanja ovog video koncepta, želila sam da odražava izokrenute aspekte ljubavi koja se nalazi usred haosa i naknadnog osećaja neživosti u vašoj vlastitoj priči. Sve to u stilu Terminatora 2.”

"Big Picture" je naslednik albuma "BREACH" iz 2020.godine.  Brad Cook je koproducirao album, koji je snimljen uživo u njegovom studiju u Sjevernoj Karolini.

„Pisanje ovog albuma bio je moj pokušaj da uvedem neku vrstu reda u katastrofu koja je bila 2020.“, kaže Lily. “Dokumentirajući najranjivije delove tog vremena, osećala sam se kao da sam povratila neku vrstu autonomije.”

Preporuka

share
share