Pogledajte: The Go! Team - The Me Frequency

Engleski bend The Go! Team je podelili su video za novu pesmu, “The Me Frequency” na kojoj gostuje Star Feminine Band. Ovo je najnovije izdanje sa albuma, "Get Up Sequences Part Two", koji je izašao 3. februara 2023. preko Memphis Industries.

Ian Parton navodi u saopštenju za javnost: „:Čuo sam za zaista zanimljivu grupu iz Benina koja se zove Star Feminine Band. Oni su grupa devojaka između 12 i 19 godina, a osnovao ih je otac dve devojčice u grupi koji se nadao da će potaknuti promenu u načinu na koji su žene i devojčice tretirane u Beninu. Uz pomoć lokalne samouprave osnovao je besplatnu muzičku školu za devojčice, gde je i rođen Star Feminine Band. Stupio sam u kontakt i dan kasnije bili smo na Zoomu sa mnom u Brightonu i bendom u Natitingouu u Beninu. Mesec dana kasnije, tim je otputovao iz glavnog grada Benina u svoj rodni grad sa mobilnom postavkom za snimanje zvuka kako bi snimio svoje vokale, sa tekstovima koje je bend napisao na francuskom. Dali su mu snažan, sveobuhvatan vokal grupe koji nisam očekivao, ali zaista mi se svidja.”

Star Feminine Band su dodali: “The Go! Team i Star Feminine Band razgovaraju sa onima koji su obeshrabreni. Ustani! Nema glupe trgovine, nema lenjosti!”

Po najavi novog albuma, The Go! Team su podelili  singl, "Divebomb", na kome gostuje reper iz Detroita, IndigoYaja, a zatim i pesmu "Look Away, Look Away” na kojoj gostuje Star Feminine Band.

Prethodni album benda, "Get Up Sequences Part One", izašao je 2021. godine preko Memphis Industries.