Hello Tomorrow! [2023]

Hello Tomorrow!
Sezona 1
Apple TV + / 2023
Režija: 
Jonathan Entwistle, Ryan McFaul, Stacie Passon
Scenario: 
Amit Bhalla, Lucas Jansen
Zemlja proizvodnje: 
USA
Jezik: 
Engleski
7.6
7

Billy Crudup je Jack Billing, harizmaticni, nametrljivi putujuci prodavac. Njegova moć da pronikne u srž potencijalnog klijenta i da mu gotovo u mometu složi priču, opšini ga, i uzme njegov novac. Kao i većina pripadnika ove profesije ni Billings ni njegov tim pate od neostatka skrupula i morala. Eddie  (Hank Azzaria) prototip jednog takvog lika, dopadljiv, previše nametljiv, i ljigav, kad je tako nešto potrebno, Hank (Dewshane Williams) je sa druge strane pomalo tupav, te slepo veruje šarenoj laži koju vešto plasira njihov šef Jack. Jedina koja tu ima dovoljno pameti da pronikne u sumnjive šeme i poslove Jacka Billingsa je njegova zamenica Shirley ( Haneefah Wood). 

Njihov posao teče veoma dobro, bez puno štucavica i prepreka. Dodju u neko manje mesto, obrlate ljude, uzmu novac i nastave dalje. Problem nastaje kada dodju do mesta u kome živi Jackova porodica, žena i sin Joey (Nicholas Podany), koje je Jack ostavio pre gotovo dve decenije, dok je Joey još uvek bio beba. 

Od svoje majke Barbare (Jackie Weaver) Jack saznaje da je njegova žena doživela tešku nesreću i u komi je, te on rešava da je krišom poseti, pri čemu sreće sina, koji ga uopšte naravno ne prepoznaje. Nešto se menja u Jacku i on ne otkrivajući istinu Joeya uvodi u posao, kako bi momak bio u njegovoj blizini i kako bi ga upoznao.

Ovakav sinopsis ne predstavlja ništa što nije već puno puta viđeno i prežvakavano. Priča o lošim očevima i ljigavim prodavcima ima puno i biće ih i na dalje. Ali ako joj date šansu, “Hello Tomorrow!”,  je daleko više od naizgled neinventivnog narativa.

Tačna godina kada se radnja dešava nije definisana, ali pretpostavimo da se dešava, recimo u sadašnje vreme . Jack i njegova ekipa žive u svetu u kome se voze prelepe lebdeće limuzine iz 60ih godina. U kome se nosi odeća iz tog perioda, u kome ljudima pomažu lebdeći roboti u nekim minialnim ili kućnim poslovima, i u kome ljudi žive u vilama i apartmanima na Mesecu, koje upravo Jack prodaje.