Splitski rap-rock bend Neki Reperi objavio svoj prvi EP "Ko To Tamo Repa?" i spot za pjesmu "Citroen"

Odgovor na pitanje "Ko To Tamo Repa?" u svome prvome EP-ju ponudili su Neki Reperi, reperski dvojac Hopo i Šeks, osnažen moćnim ženskim vokalom te u pratnji benda. Kroz 5 pjesama, "Ko To Tamo...", "Citroen", "Slow Mo Kanye", "Nedilja" i "Repa?" Neki Reperi predstavljaju svoj jedinstveni spoj žanrova, rapa i rocka/metala, te u tome spoju izvlače ono najbolje od navedenih žanrova kako bi se u potpunosti ispričala lirika i glazbena priča svake pjesme. U pričanju priče na pjesmama "Nedilja" i "Repa?" pomogao je i Alejuandro Buendija (Saša Antić iz TBF-a) te tako nastavio uspješnu i plodonosnu suradnju s članovima Nekih Repera.

U pratnji EP-ja "Ko To Tamo Repa?", Neki Reperi objavili su i spot za pjesmu "Citroen" u kojemu su svi članovi benda (u pojačanoj postavi s kujicom Nalom) vizualno prikazali šaroliku priču i živopisan tekst pjesme.

Za tonsko snimanje EP-ja "Ko To Tamo Repa?" zaslužan je gitarist benda Toni Ljubić, mix EP-a potpisuje Antonino Šimić (Greenwood Studio), dok je mastering djelo Filipa Vidovića. Za scenarij, snimanje, montažu i kolor zaslužan je Luka Vukorepa, u kontekstu benda Neki Reperi poznatiji kao Hopo. Fotografiju na omotu je uradila Antea Mrčela Ljubić, dok je za finalno grafičko oblikovanje omota zaslužan Luka Vukorepa.

Neki Reperi započeli su svoju priču kao reperski dvojac 2021. godine, kada su i objavili i svoj rap album "Neke Žene". Iz njihove želje da na nastupima imaju čitav bend iza sebe, ubrzo se okupila sedmeročlana postava (reperski dvojac, pjevačica, gitarist, basist, klavijaturist i bubnjar), a o kvaliteti ove glazbene kombinacije svjedoči oduševljena publika na svim dosadašnjim nastupima benda, među kojima valja istaknuti banjalučki Demofest, Kawa Fest u Solinu, zagrebačku Močvaru te splitski ST-art festival, na kojemu su Neki Reperi proglašeni pobjednicima.

"Ko To Tamo Repa?" otkrijte na svim streaming platformama i Youtubeu te čim prije na Vama najbližoj pozornici!

Preporuka