Tom Hardy kao Venom

Već neko vreme kruže glasine i sporadične vesti da Sony radi na filmo o još jednom karakteru iz marvelovog univerzuma, i ovog puta to je Eddie Brock / Venom. Venom se prvi put u stripovima o Spidermanu, tako da bi možda bilo logično očekivati i da ovaj film bude povezan sa već dobro poznatim marvelovim filmskim univerzumom, ali nije tako. Iz nekog razloga prava na ovog karaktera ima Sony, tako da su u toj korporaciji rešili da pokrenu baš ono što je ovom svetu "neophodno", a to je još jedan marvelov univerzum, koji su veoma maštovito nazvali Sony's Marvel Universe.

Na osnovu ove vesti možemo zaključiti da će se u "ovom" marvelovom univerzumu pojavljivati samo karakteri na koje Sony ima pravo, dok karakteri koji se pojavljuju u "onom" marvelovom univerzumu ostaće "tamo" i neće se ni po koju cenu pojavljivati "onamo".

Sve ovo su naravno "divne" vesti, jer novih filmova o superherojima "nikad dosta" a za sada Sony je objavio prvi trejler za film "Venom". U ulozi Eddie Brocka je Tom Hardy ,a pored njega u filmu još glume i Riz Ahmed, Michelle Williams, Jenny Slate i Woody Harrelson, dok je režiser Ruben Fleisher (Zombieland) a premijera je zakazana za 5.oktobar.