Vizelj objavili album “Ne vidim te od dima”!

Jedan od bendova sa najatraktivnijim potpisom na sceni trenutno, Vizelj, predstavlja dugo-očekivani studijski album “Ne vidim te od dima” u  susret njihovom solo koncertu koji će se održati u Domu omladine Beograda, 23. decembra. Bend je sa novog izdanja već objavio pet singlova sa pratećim video spotovima, a kroz devet pesama sa novog izdanja su “provozali” publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka tipičnog za 70-te godine, do rada na bubnjevima u stilu jungle i drum&bass producenata iz Velike Britanije. Kao savršeni spoj gitarske muzike i klupske energije, ovaj bend obećava da će u Domu omladine doneti svoj jedinstveni i specifični zvuk, ukratko rečeno - rejv. Karte za Vizelj nastup u Domu omladine se mogu kupiti na linku OVDE.

Novi album je četvrto studijsko izdanje Vizelja, nakon njihovog prvog EP-ja iz 2014., zatim albuma „Naj Bolji“ iz 2017. i EP-ja „Superspektakl“ iz 2018. godine. Godine 2019. godine Vizelj je imao i turneju po Velikoj Britaniji, gde su predstavili boje beogradske scene u čak četiri grada – i to u Dablinu, Liverpulu, Edinburgu i Londonu. Bend čine Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović.

Članovi benda Vizelj su takođe glavni odgovorni za formiranje primećenog HALI GALI kolektiva, gde kroz svirke i kompilacije predstavljaju nove bendove sa scene – a prvoizdatu kompilaciju možete slušati ovde.
 

Preporuka