Karen O podelila pesmu "YO! MY SAINT"

Karen O (Yeah Yeah Yeahs) podelila je pesmu "YO!MY SAINT" u kojoj gostuje Michael Kiwanuka, a pesma je deo kampanje za proleće/leto modne kuće KENZO, i nalazi se u kratkom filmu ove kompanije.

Kratki film je režirala Ana Lily Amirpour (reditelj veoma dobro ocenjenog iranskog filma o vampirima "A Girl Walks Home Alone"). U ovom filmu u ulozi modnog fotografa vidimo Alex Zhang Hungtaia (Dirty Beaches) koji se zaljubi u dva modela (Jessica Henwick i Kiko Mizuhara).

Kreativni direktori kompanije KENZO, Humberto Leon i Carol Lim kao inspiraciju za kolekciju iskoristili su muziku japanskog muzičara Ryuichi Sakamotoa i japanskog modela iz 70ih, Sayoko Yamaguchi.

Karen O je o ovoj pesmi izjavila: "Kada sam razmišljala o muzama koje su Humberto i Carol odabrali, to je potaklo moju maštu, koja u sebi krije azijsku melodramu. Želea sam da muzika na prvo slušanje bude melodramatična i romantična, sa mnogo žudnje i rizika - sve zanimljive stvari koje su sastavni deo bilo koje korejske sapunice. Uvek sam želela da stvrim nešto istinski romantično na nekonvencionalan način".

Preporuka