Cola podelili pesmu "Fulton Park"

Cola (novoformirani bend koji se sastoji od bivših članova benda Ought, Tima Darcyja i Bena Stidworthyja uz bubnjara benda U.S. Girls, Evana Cartwrighta) podelili su video za svoj novi singl, “Fulton Park”. Ovo je najnovije izdanje sa njihovog očekivanog albuma, "Deep In View", koji će izaći ovog petka (20. maja) preko Fire Talk-a. Video je režirao Maxwell Farrell.

“Ben i ja smo imali tok pisanja ovog albuma gde bismo jedni drugom slali demo snimke svakog petka,” izjavio je frontmen Tim Darcy, “Bio je to zaista motivirajući način da pišem, jer bih proveo sedmicu radeći na nečemu, ali bih onda dobio bonus da čujem šta je Ben napisao kada sam mu poslao svoju pesmu. Čuo sam 'Fulton Park' i odmah sam bio uzbuđen što ću raditi na vokalu za nju. To je tako zanimljiv instrumental. Ove bujne gotovo psihodelične gitare u uvodu i refrenu su uparene sa ovim stvarno ogoljenim, gotovo honky tonk stihom. Dočaralo mi je slike starog divljeg zapada. Pretpostavljam da sada gledajući unatrag na tekstove, postoji takva ista vrsta jukstapozicije. Slično 'Landers', bavi se prirodnim svetom, a zatim čudnim, magičnim, ponekad praznim stvarima koje ljudi rade na tom krajoliku.”

Nakon objave o raspadu Ought, Cola su podijelio svoj prvi singl, "Blank Curtain". Po najavi novog albuma, podelili su pesme “So Excited” i "Degree".

Preporuka