Djigibaoo podelili singl "Začaran"

Djigibaoo, već dobro poznat sastav na regionalnoj alternativnoj sceni objavljuje novi singl "Začaran". Ovim singlom mladi splitski rokeri započinju novo poglavlje svoje karijere i okreću se žešćem zvuku s naglaskom na ozbiljnu gitarističku priču i mistične teme koje prožimaju nove tekstove. 

Prva je ovo u nizu pjesama koje nas čekaju od ovog potentnog novog nositelja dalmatinskog rokenrola koja je snimana u studiju "Plejs" u vlastitoj produkciji benda. U svojoj produkciji bend najavljuje i cijeli novi album kojeg možemo očekivati do kraja tekuće godine. Glazbu i aranžman potpisuje cijeli bend dok je tekst djelo frontmana benda Petra Stolnika, koji je zajedno s gitaristom Antoniom Šabićem zaslužan za snimanje, produkciju i mix novog singla dok je master djelo gitarista grupe PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS Ivana Božanića. Novi album donosi i novog bubnjara, mladog i izrazito talentiranog Josipa Brkljačića.

Novi singl prati i pripadajući video uradak u režiji umjetnice Anne Perlain dok je snimanje i montažu sjajno odradio već na splitskoj sceni dobro poznat Marino Vrca koji potpisuje sve više uradaka mlađe generacije bendova.

Djigibaoo: "Nemamo šta puno pričat, evo vam novi Djigibaoo, a mi peglamo dalje".

U nastavku godine Djigibaoo osim novih pjesama i albuma čeka i mnoštvo nastupa od kojih se izdvaja nastup na S.A.R.S. festivalu u Sinju kao predgrupa Pipsima, a nedavno su kompletirali pozamašnu klupsku regionalnu turneju od petnaestak koncerata započetu koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, a završenu u splitskom Otiumu.

Djigibaoo su: Petar Stolnik (gitara, vokal), Antonio Šabić (gitara), Ivan Malenica (bas gitara), Josip Brkljačić (bubnjevi), Petra Perišić (prateći vokal).