Father John Misty nastupio uživo na nemačkoj televiziji i BBC6 festivalu

Father John Misty objaviće svoj novi album "Pure Comedy", 7. aprila za izdavačku kuću Sub Pop. Sa ovog albuma već objavio nekoliko pesama,  "Pure Comedy", "Two Wildly Different Perspectives", "Ballad of the Dying Man" i trinaestominutnu "Leaving LA". Pored toga nastupio je po prvi put u emisiji "Saturday Night Live" kada je izveo dve pesme sa novog albuma, "Total Entertainment Tonight" i naslovnu "Pure Comedy". Objavio je i trominutnu radio verziju trinaestominutne pesme "Leaving LA".

On je u okviru promocije novog albuma u Evropi izveo dve pesme ("Pure Comedy" i "Total Entertainment Forever") u popularnom nemačkom zabavnom programu Neo Magazine Royal. Takođe je nastupio i na BBC6 muzičkom festivalu u Engleskoj, i sa tog nastupa BBC je objavio dva snimka, pesme "Pure Comedy" i "Real Love".

"Pure Comedy" su producirali Tillman i njegov dugogodišnji saradnik Jonathan Wilson, album su miksali Tillman, Willson i Trevor Spenser, dok je master radio Bob Ludwig u Gateway Mastering Studios. Aranžmane za gudače, hornu i hor radio je Gavin Bryars uz doprinos Nico Muhly i Thomasa Bartletta. Omote je radio Ed Steer (The New Yorker). 

Album "Pure Comedy" je naslednik odličnog albuma "I Love You, Honeybear" iz 2015.godine.

Preporuka