Pogledajte: Father John Misty - Things It Would Have Been Helpful To Know Before The Revolution

Father John Misty (Josh Tillman) objavio je video za pesmu "Things It Would Have Been Helpful To Know Before The Revolution" sa svog odličnog ovogodišnjeg albuma "Pure Comedy", u kojoj se bavi razmišljanjima kako bi se snašli japiji nakon neke prave revolucije. 

Video je režiran stop-motion tehnikom i vidimo glavnog animiranog karaktera kako putuje kroz post-apokaliptične predele skupljajući bezvredne pametne telefone. Video je režirao Chric Hopewell, koji je režirao i video za pesmu "Burn the Witch" benda Radiohead i "Don't Get Captured", Run the Jewels. Lutke iz ovog video spota biće prodate na aukciji a sav prihod ide organizaciji Environmental Defence Fund.

Video je pripreman i snimljen u periodu od tri nedelje u Jacknife studiju u Bristolu, u Velikoj Britaniji. Prva aukcija krenula je 3. avgusta i trajaće do 13. avgusta. i odvijaće se na ofisijalnoj eBay stranici Father Johna Mistyja.

Eric Pooley, potpredsednik EDF organizacije izjavio je za medije: "Father Johnov Mistyjev novi video je veoma snažna i jasna poruka - razglednica iz sveta koji ne želimo da nikada posetimo. Zato je EDF veoma ponosan na partnerstvo i saradnju sa Father Johnom Mistyjem, i zato EDF svakoga dana radi na promovisanju vizionara koji se trude da stvore bolju i svetliju budućnost. Za 50 godina, EDF je donosio inovativna rešenja kako bi pomogao ljudima i prirodi da napreduju. Koristimo vrhunsku nauku i tehnologiju i neočekivana savezništva kako bismo stvorili pozitivnu promenu, i veoma smo zahvalni Father Johnu Mistyju na podršci."

Preporuka

share
share