Pogledajte prvi trejler za Star Wars: The Acolyte

Disney je objavio trejler za svoju najnoviju seriju "Star Wars: The Acolyte", koja bi trebala biti emitovana na Disney+ 4. juna.

Serija se odvija 100 godina pre prequel trilogije franšize tokom ere High Republic, što je najdalje unazad u vremenskoj liniji "Star Wars" franšize od svih filmskih i tv ostvarenja. Serija je najavljena sledećom rečenicom: “Istraga o seriji šokantnih zločina dovodi Jedi majstora (Lee Jung-jae) u sukob sa opasnim ratnikom iz njegove prošlosti (Amandla Stenberg). Kako se pojavljuje sve više tragova, oni putuju mračnom stazom gdje zlokobne sile otkrivaju da sve nije ono što se čini.”

Glumačku ekipu čine Carrie Anne Moss, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman i Joonas Suotamo.

Kreator tv serije Leslye Headland je ujedno i showrunner i izvršna producentica. Simon Emanuel, Jeff F. King, Kathleen Kennedy i Jason Micallef će također biti izvršni producenti, a Charmaine DeGraté i Kor Adana će biti ko-izvršni producenti. Rayne Roberts i Damian Anderson su producenti za “The Acolyte”.

Preporuka

share