Pogledajte: The Smashing Pumpkins - Silvery Sometimes (Ghosts)

The Smashing Pumpkins objaviće novi album Shiny and Oh So Bright Vol.1 LP/ NO PAST. NO FUTURE . NO SUN  16.novembara  preko izdavačke kuće Billy Corgana Martha's Music u saradnji sa Napalm records

Sada su podelili video za drugi singl sa ovog albuma, pesmu "Silvery Sometimes (Ghost)", koji su režirali Billy Corgan i Linda Strawberry. U video spotu vidimo bend u ukletoj kući, dok je gost u ovom video spotu Mark McGrath (Sugar Ray)

Ovo je prvi album na kome nakon 18 godina učestvuju 3/4 originalnog benda. Pored Billy Corgana, to su još i James Iha (gitara) i Jimmy Chamberlain (bubanj) uz dugogodišnjeg gitaristu-klavijaturistu Jeffa Shoredera, koji sa bendom nastupa od 2007.godine. Jedini član iz originalne postave koji nestojae je basistkinja D'arcy Wretzky.

Bend je krajem juna podelio video za pesmu "Solara" a sada imate prilike da čujete još jednu pesmu "Silvery Somethimes (Ghosts)" i sa zadovoljstvom možemo da primetimo da njihova muzika počinje da zvuči kao Smashing Pumpkins iz najboljih dana.

Shiny and Oh So Bright Vol.1 LP/ NO PAST. NO FUTURE. NO SUN je snimljen u Shangri la stuidju prod producentskom palicom legendarnog Ricka Rubina