Rebel Star zove na "muziku na drva"

Posle uspešne jesenje regionalne mini turneje "Pesme i priče" gde su u Srbiji i Hrvatskoj održali pet električnih koncerata, Rebel Star se vraćaju korenima. Ovoga puta bend se okrenuo bogatom akustičnom zvuku zapadne obale i bluegrassu, toplom zvuku drveta iz velikih akustičnih gitara, lap steela, mandolina, usnih harmonika, akustičnog basa, klavira i bubnja na metlice uz mnoštvo dobrih vokala.

Prvi koncerti turneje "Muzika na drva" održaće se u Zagrebu 2.12. u klubu KCM (na novoj lokaciji u Krančevićevoj 16a) u Zagrebu i 3.12. i Novom Sadu u Bulevar Books-u (Bulevar Mihajla Pupina 6).

Set lista koju ćete čuti prilagođena je akustičnom zvuku i sastoji se i dalje od pesama sa svih šest albuma uz par iznenađenja i novih pesama. Bend će se potruditi da publici pruži vrhunsko audio iskustvo i da u prvi plan izvuče emocije koju (skoro) nikada ne čujemo od buke na redovnom rock koncertu.

"Muzika na drva" dugoročno će ostati jedan oblik svirke Rebel Stara kao lek za umorne uši i pregrejana pojačala. Pored vinila poslednjeg albuma i Milanove knjige poezije "Dan na Tisi", bend će publici ponuditi i ograničeni broj majica sa temom akustične turneje.
 

Preporuka