Cults podelili pesmu "No Risk"

Cults(duo Madeline Follin i Brian Oblivion) ​​objaviće novi album, Host, 18. septembra za izdavačku kuću Sinderlyn. Sada su podelili pesmu, „No Risk“.

Takođe Cults prošlog petka svirali sesiju za festival Lollapaloozu kao deo njihovog virtuelnog festivala. Cults su izjavili za medije: „Antitetična prema naslovu, pesma govori o prednostima preuzimanja rizika i koliko je teško ženi kada joj se stalno govori, transparentno i subliminalno načini da je "drugi najbolji" ili nije dostojni istog glasa. Pesma transformiše naslov iz pozicije samozadovoljstva u izazov osnaženja. "

Na ovom albumu je i pesma  „Spit You Out”, za koju je bend u junu podelio video. Cults su koproducirali album sa Shaneom Stonebackom, a miks je delo John Congletona, a dok je master radio Heba Kadry. Loren Shane Humphrey (The Last Shadow Puppets, Florence and the Machine, Guardards) svira bubnjeve na albumu.

Na ovom albumu je Follin imala malo kreativniju kontrolu nego pre i preuzela je veću ulogu u stihovima pesama. "U prošlosti nikada nisam donosila svoju muziku zato što sam  previše sramežljiva", kaže Follin u saopštenju za javnost. „Kada smo Shane i ja čuli ono što je Madeline napisala, nismo mogli da verujemo“, kaže Oblivion. "Muzika nas je pogodila."

Preporuka

share

share